torsdag den 3. oktober 2024 15.00

To flotte priser til Sønderborg

Hotel Alsik og Alsie Express hædret ved Danish Travel Awards

Alsiks medarbejdergruppe

Alsiks medarbejdergruppe

Alsik Hotel & Spa

For andet år i træk blev Sønderborg hædret ved Danish Travel Avard

Danish Travel Awards arrangeres af branchemedierne Check-in.dk, Standby.dk og Turisme24, og for 27. gang afviklede de den 2. oktober deres prestigefyldte prisuddeling for rejse-, turisme- og luftfartsbranchen. Det skete i Cirkusbygningen i København, hvor mere end 500 beslutningstagere fra hele rejsebranchen i Danmark og Skandinavien deltog.

Blandt deltagerne var repræsentanter for Alsik Hotel & Spa og Alsie Express, som var nomineret i hver sin kategori. 

Fakta om Alsik

Alsik Hotel & Spa rummer 190 værelser, en omfattende spa- og wellnessafdeling, stor møde- og konferenceafdeling samt event- og koncertstedet Sergenten. Hotellet er bygget af Bitten & Mads Clausens Fond, som også fortsat er ejeren bag hotellet.

I år viste Sønderborg endnu engang at have noget, der er en hæder værdig. Både Alsie Express og Hotel Alsik blev nemlig - for andet år i træk - hædret med flotte priser, som understreger deres høje niveau. 

Alsie Express vandt prisen for Bedste Indenrigsflyvning, og har med deres koncept omkring ekstra benplads, præcision og lokal charme fundet nøglen til at imponere med ruten mellem Sønderborg og København. 

Hotel Alsik blev tilsvarende, også for andet år i træk, kåret til Bedste Luksushotel. Deres gastronomiske oplevelser i verdensklasse, spa-luksus og hjertelighed, samt bæredygtighed som en hjørnesten, har sat en flot standard.

Direktøren for Alsik Hotel & Spa, Martin Johanning, siger:

”Prisen er et flot skulderklap til Alsik og alle de ansatte. Vi er meget stolte af den betydning som hotellet på kort tid har opnået. Alsik er et fyrtårn, der bidrager med mange turister og et øget kendskab til vores by og landsdel. Og det var netop dét, der var ambitionen for hotellet,”

Martin Johanning, Direktør, Alsik Hotel & Spa

Jesper Koch, COO og gastronomisk ansvarlig på hotellet, er – ligesom Alsik – ægte sønderjyde. Han supplerer:

”Vores mission med Alsik var at skabe et 4-stjernet hotel i øjenhøjde med gæsterne. Vi så ikke Alsik som et luksushotel, men begrebet luksus har ændret sig. Vi gør os umage, og vi prioriterer nærværet og kontakten med vores gæster. Det er nutidens luksus. Derfor er vores medarbejdere vores vigtigste ressource, og denne pris er deres fortjeneste,”

Jesper Koch, COO, Alsik Hotel & Spa

Udover at være en vefortjent hyldest til de to virksomheder og deres dygtige medarbejdere, er de også en flot anerkendelse af Sønderborg som egn. Den lokale evne og vilje til at forene kræfterne, for at skabe attraktive oplevelser med et højt serviceniveau, er medvirkende til at Sønderborg i dag er blevet en stærk destination for både forretning og fornøjelse.

”Sønderborg og Sønderjylland betyder meget for os. Vi siger mojn, vi bruger lokale råvarer og har en stærk lokal forankring. Alsik er ikke bare et hotel, der tilfældigvis ligger i Sønderjylland. Vi er et sønderjysk hotel. Sønderjylland har skabt og formet Alsik, og vi er stolte af vores landsdel: Menneskerne, traditioner og de fantastiske råvarer,”

Jesper Koch, COO, Alsik Hotel & Spa

Bitten & Mads Clausens Fond ønsker stort tilykke til alle medarbejdere hos både Alsik Hotel & Spa og Alsie Express med de flotte priser.

Læs evt. mere om Alsik Hotel & Spa på deres hjemmeside, ved at følge dette link:

Alsik Hotel & Spa